Aastaaeg  » Kevad

Rabarberi-maasikajook

Keskmine hinne: 1.77 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Üdini värske suvejook.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon

1. Koori ja lõigu rabarberid ning poolita maasikad.
2. Sega läbi vanilli- ja tavalise suhkruga.
3. Püreesta viljad.
4. Kurna läbi sõela lusikaga segades.
5. Vala mahl kannu, lisa jääkuubikud ja vesi.
Kogus 1 liiter.

SOOVITUS:
* Tavalise vee asemel võid lisada ka gaseeritud vett.
* Jook hakkab pika seismise peale kihistuma, seega lisa vesi vahetult enne joomist või serveerimist.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ANO 07.juuli 2012 18:11
See on kindlasti väga hea jook, proovin kohe.
1