Aastaaeg  » Kevad

Tosca koogid rabarberiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Pehme põhja ja krõbeda karamellimaitselise kattega kook on mõnus kohe ahjusoojalt, aga muutub õhukindlalt suletavas karbis hoituna järgmiseks päevaks veelgi mahlasemaks. Kogus 8 tükki.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Haki rabarber. Sulata taina jaoks või ja jahuta. Vahusta munad ja suhkur heledaks vahuks. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Sõelu munavahu hulka. Lisa piim. Sega rabarberid tainasse. Vala biskviittainas 8 võitatud vormi põhja ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

2. Sulata kastrulis või. Lisa suhkrud, mandlilaastud, jahu ja vahukoor ning kuumuta keemiseni. Vala segu koogile ja küpseta veel 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kirke-Mai Kask 22.juuni 2015 15:33
Vabandust teil on kirjas vanillsuhkur!
snuuups 27.mai 2014 10:02
mmmmmmmmmm
1