Aastaaeg  » Kevad

Külmutatud toorjuustukook mooniseemnetega

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Lihtsamast lihtsam külmutatud juustukook, kus kasutatud suvel vähese suhkruga keedetud rabarberimoosi. Selle võib edukalt asendada kas astelpaju- või pohlamoosiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Purusta küpsised. Sulata või ja sega küpsisepuruga.

2. Suru 24 cm läbimõõduga suure või mitme väikese koogivormi põhja.

3. Sega omavahel mascarpone, ricotta, rabarberimoos ja mooniseemned. Vala põhjale.

4. Raputa peale mooniseemned. Hoia sügavkülmas vähemalt 4 tundi kuni üleöö.

5. Kasta vorm(id) korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mai kiisu 22.juuli 2015 16:34
miks kommentaare pole
1