Uudiskiri Instagram Facebook
 
Aastaaeg

Külmutatud toorjuustukook mooniseemnetega

Aastaaeg

Külmutatud toorjuustukook mooniseemnetega

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Angeelika Kang
Lihtsamast lihtsam külmutatud juustukook, kus kasutatud suvel vähese suhkruga keedetud rabarberimoosi. Selle võib edukalt asendada kas astelpaju- või pohlamoosiga.

üle 60 min

Retsept
PÕHI
100 g Kakaoküpsised
40 g Või
KATE
250 g Mascarpone
250 g Ricotta
1 dl Rabarberimoos
0.5 dl Mooniseemned
PEALE
0.5 dl Mooniseemned
1. Purusta küpsised. Sulata või ja sega küpsisepuruga.

2. Suru 24 cm läbimõõduga suure või mitme väikese koogivormi põhja.

3. Sega omavahel mascarpone, ricotta, rabarberimoos ja mooniseemned. Vala põhjale.

4. Raputa peale mooniseemned. Hoia sügavkülmas vähemalt 4 tundi kuni üleöö.

5. Kasta vorm(id) korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele.

KOMMENTAARID

mai kiisu 22.juuli 2015 16:34
miks kommentaare pole
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool