Uudiskiri Instagram Facebook
 
Aastaaeg

Rabarberiviin

Aastaaeg

Rabarberiviin

Lia Virkus Kevadtoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vähese suhkru ja hapuka noore kevadise rabarberiga viin sobib väikseks eelnapsiks ja söögiisutekitajaks pidulikumal puhul. Võid seda maitseviina teha suurema koguse ja külla minnes kaasa võtta. Väike kaunis heleroosa vedelikuga pudel tekitab toredat elevust.

üle 60 min

10 minutit + 1–2 nädalat seismiseks

Retsept
80 g Rabarber
200 ml Viin
0.5 dl Suhkur
3 dl

1. Lõika rabarberivarred viiludeks. Noori varsi ära koori, jääb kaunim värv.

2. Mõõda peale suhkur ja viin, jäta seisma kaanega suletud purki nädalaks-kaheks.

3. Kurna ja kalla pudelisse.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke