Aastaaeg  » Kevad

Rabarberiviin

Keskmine hinne: 2.3 Allikas: Kevadtoidud Autor: Lia Virkus
Vähese suhkru ja hapuka noore kevadise rabarberiga viin sobib väikseks eelnapsiks ja söögiisutekitajaks pidulikumal puhul. Võid seda maitseviina teha suurema koguse ja külla minnes kaasa võtta. Väike kaunis heleroosa vedelikuga pudel tekitab toredat elevust.
Valmistusaeg: üle 60 min

10 minutit + 1–2 nädalat seismiseks

3 dl

1. Lõika rabarberivarred viiludeks. Noori varsi ära koori, jääb kaunim värv.

2. Mõõda peale suhkur ja viin, jäta seisma kaanega suletud purki nädalaks-kaheks.

3. Kurna ja kalla pudelisse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa