Aastaaeg  » Kevad

Kanasalat kookoskoorekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Aasia mõjutustega salat, kus riisinuudlitele seltsiks kanafilee ning soe salatikaste valmib hoopis kookoskoorest. Koriandri- ja tšillikogust võib igaüks oma eelistustele parajaks timmida. Tegemist on kerge ja meeldivalt maitsepuhta kooslusega, mis on tore vaheldus tavapärastele salatitele.
1. Kalla riisinuudlid keeva veega üle. Lase paar minutit seista ning kurna siis või lähtu pakil olevast instruktsioonist.

2. Prae kanafileed pannil õli sees mõlemalt poolt, kuni kana on valmis. Ära üle küpseta. Küpsust saad kontrollida nii, kui torkad noa pannilt võetud kanafilee kõige paksemasse osasse ja kui sealt väljuv mahl on selge, mitte verine, on kana valmis. Maitsesta kanafileed soola ja pipraga, lase pärast pannilt äratõstmist mahladel mõni minut rahuneda ning lõika siis filee ribadeks.

3. Sega omavahel kanafileetükid, riisinuudlid, hakitud tšilli, maitseürdid ja laimikoor.

4. Kastme jaoks kuumuta kookoskoor, lisa ülejäänud ained, sega ning kalla riisinuudlitele. Sega salat läbi ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa