Aastaaeg  » Kevad

Rabarberikissell

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Maitsev magus supp.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Vanemad rabarberivarred koori, tükelda ristikiudu 0,5-1 cm paksusteks tükkideks. Vesi keeda suhkruga, rabarberilõigud puista keevasse siirupisse ning keeda läbi. Lisa vähese külmaveega segatud kartulijahu ning kuumuta keemiseni. Antud retsepti järgi saad suhteliselt paksu kontsistentsiga kisselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Heli 26.mai 2015 11:06
Mina tegin u.400ml veega, 2 rabarberit (170g kusagil oli), panin 1dl suhkrut ja 1spl tärklist ning tuli väga hea ja ütleks et suhkurt oleks võinud vb isegi natuke vähem olla. Pm oli selle retsepti järgi kuid kuna rabarberit oli vähem siis timmisin oma maitse järgi. :) Tuli ilus ja voolav.. :)
Liisu 25.mai 2014 16:13
Selline kogus kartulijahu? Algul ei uskunud aga panin ikkagi selle koguse kartulijahu, tuli selline kaameli tatt, et seda ei kõlba süüagi. Minu vanema kisell oli ikka voolav ja mõnus
summi 26.juuni 2012 19:11
Hea, kuid panin oluliselt rohkem vett!
miu 28.mai 2012 16:33
no suhkru kogus oleneb ikka väga palju rabarberitest. panin rohkemgi ja on ikkagi parajalt hapu :) timmida tuleb ikka oma maitse järgi!
Lepatrinu 27.mai 2012 12:24
Nelja portsjoni peale 1,5 dl suhkrut jätab kisselli hapuks. Minule sobib see suurepäraselt, magusaarmastajad peavad suhkrut rohkem panema.
keilikeili 08.juuni 2011 17:21
kogus sai siis retsepti järgi kaheksale :)
keilikeili 08.juuni 2011 17:20
tegin topeltkoguse. rabarberit panin silma järgi ja suhkrut veidi vähem kui 2,5 dl, kuid ikka tuli magus. muidu esimese korra kohta väga hea kissell!
mimmu 04.juuni 2011 17:28
Väga hea tuli! :Y Esimest korda tehes ka hea lihtne :)
mimmu 04.juuni 2011 16:54
Lähen kohe prooovima :)
Veronika 27.mai 2011 15:27
Tegin täna siis kaa. Lisasin veel peotäis musti sõstraid ja tuli nostalgiline mõnus kergelt hapukas kissell sai! :) 5p!
jannu 27.mai 2011 10:51
:Y Nämma
Hindaja 06.sept 2010 16:12
vägahea !
Hindaja 06.sept 2010 16:12
vägahea !
effpeff 24.aug 2010 19:05
panin ka 3 asemel 2 dl suhkrut ja väga magus tuli.kuidas kellegil maitsemeel lubab:) muidu mõnus.
Blond 16.aug 2010 14:20
Tegin kilost rabarberitest ja jätsin suhrkut natuke vähameks. NÄMMA! -
Lisanditest : minu vanaema pakkus meile seda ka mannavahu peal ja ka lihtsalt sissepuistatud saiatükkidega.
muska 13.mai 2010 16:38
pole veel proovinud,kuid proovin täna kindlasti ära:)
Mannuuuuu 13.dets 2009 20:21
Sellist saab ikka iga kevad tehtud väga maitsev
harakas 16.juuni 2009 22:30
Loodetavasti tuleb hea kissell.
sandralee 26.mai 2009 18:18
Hinne ka siis
sandralee 26.mai 2009 18:18
Täpselt õiged kogused ja maitse tuli nagu vanaema tehtud:)
poriseja 25.mai 2009 23:13
3dl suhkrut???....oga-
raks ei tasu ka minna ma panin 2 dl ja on ka piisavalt magus
1