Aastaaeg  » Kevad

Paks maasikakissell

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Paks maasikakissell külmutatud maasikatest.
1 l vett
450 g külmutatud maasikaid   
1,5 dl või rohkem suhkrut 
1 dl kartulijahu 

Aja vesi keema, lisa pool maasikogusest ja keeda, kuni marjad lagunevad. Tõsta anum pliidilt. Sega juurde suhkur ja ülejäänud maasikad – piskesed tervelt, suuremad pikuti sektoriteks lõigatult. Lisa seejärel 1 dl veega segatud kartulijahu peene joana ja kisselli pidevalt segades.
Tõsta keedunõu pliidile ja kuumuta aeglaselt segades, kuni anuma keskelt tõusevad pinnale esimesed mullid. Tõsta anum kohe pliidilt ja jaga kissell serveerimisanumatesse jahtuma, naha tekkimise ärahoidmiseks riputa pinnale õhuke suhkrukiht.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
... 30.apr 2011 14:33
Väga maitsev! Soovitan soojalt!
... 24.märts 2010 18:42
Mina tegin seda ka külmutatud vaarikatest, veel pole maitsnud, kuid lõhn on imehea :P Mulle tundub, et vaarikatega on maitsvam!
1