Aastaaeg  » Sügis

Valge šokolaadi kook tšilliga

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: 100 kooki 3 Autor: Pille Enden
Punane ja roheline tšilli valge šokolaadi koogis pakub lisaks silmailule ka põneva maitseelamuse. Kogus 16-20 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min

40 minutit + küpsetamiseks 25 minutit

1. Poolita tšillikaunad, puhasta seemnetest ja viiluta peeneks. Sega vesi, suhkur ja tšilliviilud. Lase pidevalt segades keema tõusta. Vähenda kuumust ja hauta 5 minutit.

2. Sulata või koos 150 g valge šokolaadiga kuumas veevannis. Lase pisut jahtuda.

3. Klopi eraldi kausis lahti munad, sega suhkru ja vanillsuhkruga. Klopi hulka või ja šokolaadisegu. Sõelu kaussi jahu ja sool ning lisa ülejäänud tükeldatud šokolaad.

4. Nõruta tšilli ning sega suurem osa sellest tainasse. (Jäta pisut koogi katteks.) Kata 20 x 30 cm vormi põhi küpsetuspaberiga, vala sellele tainas. Tõsta peale ülejäänud tšilli. Küpseta 180kraadises ahjus 25 minutit.

5. Jahuta, lõika ruutudeks ja puista üle tuhksuhkruga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa