Aastaaeg  » Sügis

Pitsa rooskapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kapsatoidud Autor: Kristina Efert
Valmistusaeg: üle 60 min

2 tundi

Kogus: 2 portsjonit
1. Vala kaussi 150 ml käesooja vett, lisa pärm ja suhkur. Lase umbes 15 minutit seista, seejärel lisa jahu ja sool ning sega tainas ühtlaseks.

2. Vala tainas jahuga ülepuistatud tööpinnale ning sõtku kümmekond minutit. Tõsta tainapall õliga määritud kaussi, kata pealt rätikuga ning lase umbes tund aega kerkida. Seejärel sõtku tainas uuesti läbi ja vormi sellest kaks palli. Kata need rätikuga ja lase veel 15 minutit kerkida.

3. Rulli pallidest pitsapõhjad ja tõsta need ahjuplaadile. Määri põhjadele tomatikastet, seejärel puista peale chorizo-viile, rooskapsasektoreid, mozzarella’t ja tüümianilehti. Löö kõige tipuks lahti vutimunad ning nirista peale oliiviõli.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit. Tõsta pitsad ahjust välja, puista peale rooskapsalehekesi, nirista üle veidi oliiviõli ja serveeri kohe.

HEA TEADA!
Kui aega napib võid kasutada lavašši või ostetud pitsapõhjasid.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa