Aastaaeg  » Suvi

Kerge maasikašarlott

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitsev, kaunis ja lisaks ka rõõmustavalt kalorivaene šarlotivariant.
Kogus: 1 portsjon
Vooderda umbes 22 cm läbimõõduga ümmarguse vormi servad keelekestega ja jäta ootele. Paisuta želatiin veega ja sulata kuumaveevannis. Töötle maasikad püreeks ja lisa peene nirena želatiinilahus. Pane külma umbes 30 minutiks ehk kuni segu omandab lahtikloppimata munavalge konsistentsi. Mikserda segu läbi ja lisa jogurt. Mikserda edasi aeglasel kiirusel, kuni segu muutub kohevaks ja heledaks. Kalla siis kohe ettevalmistatud vormi ja lase 3–4 tundi tarduda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Magus elu 17.apr 2012 11:14
Ma kaldun arvama, et hirmus hapu on. Kindlasti peab suhkrut ka lisama.
Nipitiri 04.aug 2011 21:13
See oli supper kook, minu lemmik ! :Y
ABKT 16.juuni 2011 15:29
Nüüdsest on see mu lemmik magustoit .Eile sain just tükikese suhu pista!:Y
Hindaja 23.jaan 2011 18:31
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm-
m1!1! hin-
ne5555555555555555555
Mellllu 25.juuli 2009 13:15
Hea ;)
suuzi1968 12.juuli 2009 20:12
korjasin täna 8 liitrit metsmaasikaid!nüüd selg haige aga millise moosi saab!:H
kersti 11.juuli 2009 11:54
super hea kookt tuli siin on ka palju teisi häid retsepte ja minu isiklik lemmik on veel maasikaunelm mulle üldse meeldivad maasikad väga :D
triin 08.juuli 2009 15:26
väga hea magustoit sai...lisasin suhkrut ka veidi ja väga super:Y
1