Aastaaeg  » Suvi

Jogurtine marjatort

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Kalev
Purusta küpsised ja sulata või. Seega või koos purustatud küpsistega ja aseta segu vormi põhja. Vahusta vahukoor. Paisuta zelatiin ja sulata zelatiin. Sega kokku jogurt, vahukoor, zelatiin ja marjad. Vala segu küpsiste peale vormi ja aseta külmikusse 5 tunniks tarretuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 24.juuni 2013 08:32
Želatiini paiustamise kohta loe siit: http://toidutare.ee/-
toidust/koka-
kool/D8CA/#Želatiini-
pulbri
ja -lehtede kasutamine või http://toidutare.ee/-
toidust/kokakool/-
tooraine/DD90/#Žela-
tiini
nähes tarduvad kõik!
uhobhub 22.juuni 2013 23:05
Teen esimest korda zelatiiniga kooki,kuidas zelatiini paisutamine käib?
Sandra 13.märts 2012 14:05
Proovisin ka ära - väga maitsev tuli, KUID lisaksin rohkem zelatiini, vahukoor vahustada ikka suhruga koos. Lisaks ei soovita kasutada sügavkülmutaud maasikaid - need jäid koogi sees väga vesised, ikka värskete marjadega jääks parem ma arvan. Koogipõhi oli ka supernämma:D
:D 21.juuni 2011 13:08
Suhthea oli , aga põhi oleks võinud paksem olla , ja kindlasti pange suhkurt juurde ! Ise lisasin paar supilusikatäit .
Katsetaja 08.mai 2011 11:22
Minu arust on ?elatiinikogus väike pandud... Aga muidu hea!
Helina123 20.juuni 2010 19:05
Super, tegin esimest korda ja tuli välja. Ainult, et suhkut oleks pidanud ka vist lisama, ei saanud eriti magus. Aga oligi selline hea kerge kaalujälgija kook. Väga hea tort. :)
Helen 26.mai 2010 16:14
olen juba ammust ajast seda kooki teinud, aga põhjale olen lisanud hapukoort. Seob paremini ja tulemus on täitsa näritav!
MargotV 06.märts 2010 13:22
Tegin digestive küpsistega ja lisasin ka veidi suhkrut jogurtikreemile ning tuli väga väga hea.
tiina 06.veeb 2010 10:01
mina olen põhimõtteliselt selle retsepti järgi teinud, ainult zelatiini lisasin rohkem ja oi kui hea tuli, mulle maitseb
helekok 01.dets 2009 13:54
Helekok ei hakkaks üldse nende küpsistega jamama. Olen teinud biskviitpõhjale, peale marjad koos jogurtitarretisega ja väga nämma
Atsinna 03.aug 2009 10:29
Tegin nädalavahetusel ära. Jogurtiks oli ahjuõun ja vahukooresse mikserdasin suhkrut. Marjadest said sisse punased ja kollased vaarikad ning mustad ja valged sõstrad. Küpsiseid panin 250 g ja 100 võid. Ikka oli natuke võine, aga suussulav. Või muidugi toasoe, mitte sulatatud. Põhjakihi teeks paksema, vorm oli mul 26 cm. Muidu väga hea kook, aga siin tõmbab hinde alla sulatatud või.
Atsinna 29.juuli 2009 22:27
Mõtlesin ka seda jogurtikooki teha, aga silma hakkas selline lõik, et purusta küpsised ja sulata või. Milleks võid sulatada, see põhi jääb ju kõva siis ja tõesti ei immuta küpsisepuru kõike ära. Purustatud küpsised tuleks segada pehme toasooja võiga. Isegi võid on natuke paljuvõitu. Kui teen banaanikooki, siis segan 100 g toasooja võid 300 g küpsistega ja kõik saab immutatud. Selles retseptis 100 g või kohta ainult 200 g küpsiseid. Suhkrut paneks ikka hapudele marjadele.
Kerttu 29.juuli 2009 15:41
Poovisin ka ise seda kokki teha. Esiteks on retsepti unustatud lisada suhkur. Seda võiks kohe julgelt lisada, sest marjad on ju hapud. Ise omaaruga natuke lisasin, aga siiski liiga vähe. Teiseks ei suuda või küpsise põhja läbi immutada nii, et midagi peaks veel selle põhjaga enne peale hakkama. Marjadest piisab umbes 500g jagu. ?elatiin lahustage 70 grammis külmas vees, siis 20-30 sek mikrosse ja las muutub peeneks ühtlaseks nireks :) Ühesõnaga mina kukkusin selle tegemisel läbi aga ehk proovin kunagi uuesti. Kahju, et retseptid puudulikult kirja pannakse.
1