Uudiskiri Instagram Facebook
 
Aastaaeg

Sense hibiskiõie-maasika jäätee

Aastaaeg

Sense hibiskiõie-maasika jäätee

Sense of tea & coffee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sense of tea & coffee
Mõnus varasuvine jook.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
10 spl Sense hibiskiõie (Sense of tea & coffee Hibisc) )
1 l Vesi
10 tk Aedmaasikas (sektoriteks lõigatud)
5 seemet (kuprast) Kardemon (roheline)
3 spl Hele siirup
Jääkuubikud
Pane Sense hibiskiõietee puru ja roheline kardemon kuumakindlasse nõusse, Vala keeva veega üle ja lase 30 minutit tõmmata. Seejärel kurna. Maitsesta 3 supilusikatäie heleda suhkrusiirupiga. Serveerimisel lisa kannu või pokaali 2/3 osas viilutatud maasikatükid vaheldumisi jääkuubikutega ning täida jahutatud jäätee põhjaga.
SOOVITUS! Lisades kuiva roosat vahuveini ja pisut kvaliteetset maasikalikööri, sobib sama segu suurepäraselt booli põhjaks.
Kogus 1 liiter.

KOMMENTAARID

Dmitriy 17.veeb 2014 04:21
Your post has lietfd the level of debate
Triin 05.juuli 2012 19:44
Maitses imehea ja väga ilus näeb välja ka, uskumatult värske ja jahutav. Sõbrad olid väga üllatunud, et hibiskiõie teest saab nii laheda jäätee teha.
Virve 29.juuni 2012 21:27
Proovisin ja meie perele see väga maitses ;)
Virve 29.juuni 2012 21:27
Proovisin ja meie perele see väga maitses ;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool