Uudiskiri Instagram Facebook
 
Aastaaeg

Karge suvejook

Aastaaeg

Karge suvejook

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lahja suvine jook, kuhu tšilli ja ingver lisavad vürtsikaid noote. Ohtralt jääd teeb joogist karastava märjukese. Kuiva või poolkuiva vahuveini kasutades pole ohtu, et jook liiga magus saab.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
3 tk Kiivi
200 g Kirss
1 kg Arbuus
1 l Viinamarjamahl
1 tl Tšilli (riivitud)
1 tl Ingver (riivitud)
1 pdl (750 ml) Vahuvein
Koori kiivi ja lõika viiludeks. Võta kirssidest kivid välja. Lõika arbuus pallideks või kuubikuteks. Lisa mahl. Lisa riivitud tšilli ja ingver. Vahetult enne serveerimist vala peale külm vahuvein.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool