Uudiskiri Instagram Facebook
 
Aastaaeg

Šokolaadilusikad

Aastaaeg

Šokolaadilusikad

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Enam lihtsamaks ühe magusa peoampsu tegemine minna ei saa. Aga vaadake, kui äge ja rõõmus on tulemus! Suhu pistetud šokolaad sulab hetkega lusika küljest lahti ja suus ongi maitsev krõmps šokolaadikomm! Kogus 18 tükki.

20-40 min

Retsept
100 g Šokolaad
Värvilised ströslid
18 tk Plastlusikad
1. Sulata šokolaad kuumaveevannil.

2. Tõsta plastlusikad tasasele alusele asetatud küpsetuspaberile.

3. Aseta lusikavartele toeks õhuke raamat, et lusikad asetseksid otse ja šokolaad ei valguks välja.

4. Tõsta igasse lusikasse umbes ¾ ulatuses sulatatud šokolaadi.

5. Raputa šokolaadile strösleid.

6. Tõsta koos alusega 20 minutiks külmkappi tahenema.

KOMMENTAARID

Leib the pro:) 26.okt 2014 13:47
me saime kunagi neid kusagil:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool