Aastaaeg  » Suvi

Porgandikoogikesed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Lihtsalt valmiv porgandikook maitseb hästi ka järgmisel päeval.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 11 portsjonit
1. Riivi porgandid, haki pähklid jämedalt.

2. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, kaneel ja suhkur.

3. Klopi munad lahti ja lisa koos õliga kuivainetele.

4. Lisa ka riivitud porgandid ja hakitud pähklid, sega ühtlaseks tainaks.

5. Kata 34 x 23 cm ahjuplaat küpsetuspaberiga ja vala tainas vormi.

6. Küpseta 180 kraadi juures 25–30 minutit.

7. Lase jahtuda ja lõika koogipõhi keskelt risti pooleks, nii saad kaks kihti.

8. Kreemiks hõõru toasoojad toorjuust ja või koos tuhksuhkru ning vanilliga ühtlaseks.

9. Määri pool kreemist ühele koogipoolele, tõsta teine pool peale. Määri sellele teine osa kreemist.

10. Lase koogil enne lahtilõikamist paar tundi külmkapis taheneda.

11. Lõika seejärel neljakandilisteks koogikesteks ja kaunista need hakitud Kreeka pähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa