Aastaaeg  » Suvi

Kihiline keedukreemi-maasikakook

Keskmine hinne: 2.05 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 4 portsjonit

1. Määri filotainalehtedele sulavõi, raputa ühtlaselt üle suhkruga ja aseta lehed kihiti teineteise peale.

2. Lõika tainalehed neljaks, nii et tekiks neli laia riba. Aseta need küpsetusplaadile ja küpseta kuumas ahjus kuldpruuniks.

3. Lase lehtedel jahtuda.

4. Tõsta üks krõbedaks küpsetatud plaat koogialusele, laota sellele väikeste kuhjakestena  keedukreemi.

5. Lõika kreemile maasikarattad ja kata järgmise krõbeda tainaplaadiga. Seejärel tõsta plaadile taas kreem, maasikaviilud ja järgmine plaat, kuni tekib kena kihiline kook.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa