Uudiskiri Instagram Facebook
 
Aastaaeg

Kihiline keedukreemi-maasikakook

Aastaaeg

Kihiline keedukreemi-maasikakook

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Retsept
portsjonile
2 tk Filotainaleht
2 spl Sulatatud või
Suhkur
200 g Keedukreem
200 g Värsked maasikad
Tuhksuhkur

1. Määri filotainalehtedele sulavõi, raputa ühtlaselt üle suhkruga ja aseta lehed kihiti teineteise peale.

2. Lõika tainalehed neljaks, nii et tekiks neli laia riba. Aseta need küpsetusplaadile ja küpseta kuumas ahjus kuldpruuniks.

3. Lase lehtedel jahtuda.

4. Tõsta üks krõbedaks küpsetatud plaat koogialusele, laota sellele väikeste kuhjakestena  keedukreemi.

5. Lõika kreemile maasikarattad ja kata järgmise krõbeda tainaplaadiga. Seejärel tõsta plaadile taas kreem, maasikaviilud ja järgmine plaat, kuni tekib kena kihiline kook.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes