Aastaaeg  » Suvi

Maasikakook valge šokolaadi vahuga

Keskmine hinne: 3.28 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Suviselt lahe kook valmib üsna vähestest ainetest. Kooki võib pakkuda ka sügavkülmutatuna.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + üleöö külmkapis

Kogus: 10 portsjonit
1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru 20 cm küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva  koogivormi põhja. Silu ja pane täidise valmistamise ajaks külmkappi.

2. Sulata 425 g valget šokolaadi, lase pisut jahtuda. Tõsta 6–8 maasikat kõrvale, ülejäänud püreeri. Pane püree koos toorjuustu ja vahukoorega miskerisse ja mikserda tihedaks vahuks. Sega hulka valge šokolaad.

3. Tõsta täidis küpsisepõhjale, silu pealt ja pane ööks külmkappi.

4. Kaunista kook poolitatud maasikatega. Sulata järelejäänud šokolaad ja nirista koogile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa