Aastaaeg  » Talv

Õuna-toddy

Keskmine hinne: 4 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Alkoholiga kuum jook jahedateks sügisõhtuteks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kuumuta õunamahl potis, vala konjak kuumakindlatesse klaasidesse ja lisa kuum õunamahl.
Maitsesta suhkruga. Lõika sidrun neljaks (sektoriteks) ja torgi igasse sidrunilõiku 4-5 nelgitera ning pane igasse klaasi sidrunilõik.  
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
igav 17.mai 2007 22:31
Analoogne jook (Hot Toddy) on ideaalne haiguse hakul, et haigus välja higistada. Selle koostisosad (teen tavaliselt ühe suure kruusi sisse): tuline must tee 1 spl mett 1 pits rummi 1/2 tsitruselise mahl (sobivad mõlemad nii sidrun kui apelsin) Juua haiguse hakul nii kuumalt kui kannatab ja ise teki all olles. Teeb olemise kuumaks ja ajab higistama. Siis kohe magama. Tavaliselt on hommikuks gripinähud kadunud! :-)
Maxella 18.dets 2006 16:51
Siin on natuke sassi läinud kellegil.Retseptis on konjak aga valmistamisel kasutatakse rummi.Arven,et rumm ongi õige valik,sest konjakit ei ole küll mõtet niimoodi rikkuda.
KungFoodPanda 11.nov 2006 18:38
Väga hea retsept, kuid väike viga on sisse sattunud. Koostisainetes on alkohoolseks komponendiks konjak aga valmistamises rumm. Minu teada on todi siiski rummiga jook.
1