Aastaaeg  » Talv

Vaarika-kohupiimakorvikesed

Keskmine hinne: 3.29 Allikas: Kohupiima-kodujuustutoidud Autor: Angeelika Kang
Vaarikakeedis annab sellele koogile kena värvi ja meeldivat pikantsust. Kasuta paksemat sorti vaarikakeedist, kuid selle võid asendada ka kirsikeedisega.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Vahusta või ja suhkur. Lisa muna ja jahu ning sega tainaks. Suru tainas võitatud 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele või metallist muffinivormidesse.

2. Eelküpseta põhja 225-kraadises ahjus 10 minutit. Määri põhjale vaarikakeedis. Vahusta kergelt munad ja suhkur. Lisa kohupiim ja koor ning vala segu tainapõhjale.

3. Küpseta suurt kooki 175-kraadises ahjus 25 minutit, korvikesi 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Külliki 17.märts 2014 12:09
Täidis tuli jah vedel aga küpsetades tardus ära ja mina oma ahjus küosetasin natuke kauem kui retseptis on kirjas. Jälgisin, et täidis oleks ühtlaselt läbi küpsenud
Külliki 17.märts 2014 12:06
Kasutasin vaarikakeedise asemel külmutatud kirsse ja tavalise kohupiima asemel panin ricotta kohupiima. Tulid väga maitsvad. Vaarikakeedis olekski vōibolla liiga magusaks asja teinud.
hei 15.märts 2014 11:56
kahe munaga tuli täidis natuke vedel
1