Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seene-munasalat võileival

Argitoidud

Seene-munasalat võileival

Lia Virkus 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sobib nii leivakatteks kui salatiks. Kui asendate muna hapuka õunaga ja majoneesi hapukoorega, saate aga populaarse pidusalati, mida võite serveerida kausikeses või kasutada rukkileiva kattena.
Retsept
300 g soolaseened (näit. männi- või kuuseriisikad)
2 tk Muna (keedetud)
1 tk Sibul
Petersell
till
2 dl Majonees
Röstsai või -leib
Leota soolaseeni soovi korral paar tundi külmas vees ja lase nõrguda. Tükelda seened, sibul, munad, petersell ja till, sega majoneesiga. Rösti saia- või leivaviilud, määri kate nende peale ning lõika kolmnurkseteks tükkideks.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool