Argitoidud

Üleküpsetatud hakkšnitslid juustu ja tomatiga

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Juust ja tomat on šnitslile maitsekrooniks.
Kogus: 4 portsjonit
Valmista maitsestatud hakklihamass ja vormi sellest kotletid.
Pruunista kotletid kuumal pannil.
Pane igale kotletile mozzarella- ja tomativiil. Raputa peale tüümianilehti.
Küpseta eelsoojendatud 150-kraadises ahjus, kuni juust hakkab sulama.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 17.jaan 2013 09:33
Anna: sai tuleks leotada eelnevalt piimaga ja siis hakklihasegusse koos ülejäänuga kokku segada.
Anna 16.jaan 2013 21:24
Kuidas ma selle saia hulka panen? Ja ülejäänu (hakkliha, muna, piim) segan lihtsalt kokku?
ailik1 08.aug 2012 15:02
aili-
k1:T!:Y:A:):T:O:A:R:);):S:H!:O:Y:N:A:):O:N:A:(:D:S:H:Y:A:);):R:D:S:S:S:T:H!:):D:T:H!:O:Y:Y:Y:N:A
Juppstükk 22.apr 2009 16:34
teen sama toitu seguhakkliha ja tavalise juustuga, aga ilmselt tuleb ikkagi hea :) mõnus vaheldus tavalisele hakk-kotletile. :)
ella36 16.okt 2008 21:50
väga lihtne kuid huvitav
1