Argitoidud

Jõhvikad šokolaadivahuga

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
Pane jõhvikad vähese veega keema, lisa suhkur ja lase vaikselt 10 minutit podiseda. Püreesta ja jäta jahtuma. Vahusta koor suhkruga, lisa toasoe juust ja sulatatud kuid veidi jahtunus šokolaad. Sega õrnalt läbi. Tõsta magustoidunõudesse mõned lusikad jõhvikapüreed ja selle peale šokolaadivahtu. Kaunista riivitud šokolaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tüli 09.jaan 2012 17:06
kas olete seda ise teinud või kujutate ette, et see võiks olla hea? Mis te arvate kui toorjuust asendada kohupiimaga?
vera 18.jaan 2010 17:38
väga gea
vera 18.jaan 2010 17:36
:D:R:P:T:H:O:N:A:Y
gert 12.dets 2009 12:27
:Yväga hea!
1