Argitoidud

Õunasupp röstitud kaerahelvestega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kasuta õunasupi valmistamiseks hapukaid eestimaiseid õunu, nii on sellel rohkem maitset.
Kogus: 4 portsjonit
Lase vesi keema, lisa suhkur ning kooritud ja tükeldatud õunad. Keeda umbes 10 minutit ehk kuni õunad on pehmed. Lisa sidrunimahl, kaneel ja vähese külma veega segatud kartulijahu, kuumuta segades keemiseni. Jaga õunasupp kausikestesse ja jäta jahtuma. Pruunista kaerahelbed koos suhkruga pannil kuumas võis, lase jahtuda. Raputa lisand õunasupile vahetult enne söömist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 11.jaan 2010 18:59
päris hea oli, ainult, et kaerahelbed vajusid suhteliselt põhja....
thinkpink 16.nov 2009 20:30
Superhea :D Kasutasin viimaseid õunaubinaid, mis hakkasid juba kortsu tõmbuma, aga vaatamata sellele ei keenud õunad pudruks ja väljanägemine oli täiesti kena:)
Regina 23.okt 2009 16:49
Proovisin ära ja maitses hästi. Ainult õunad keesid selle 10 min liiga pudruks ja väljanägemine jättis soovida
1