Argitoidud

Soojad suitsukalakolmnurgad Lapi leivast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Leibur
Kogus: 2 portsjonit
Kuumuta ahjupannil veidi õli. Kuumuta rieskaid mõõdukas kuumuses, kuni alumine juustukiht on sulanud. Keera kõik ettevaatlikult ümber ja korda sama teise poolega.
Valminud rieska lõika sektoriteks ja serveeri soojalt
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Dii 10.jaan 2010 10:53
mina olen rieskat väga palju kasutanud, just rukki oma.meie peres meeldib see nn eelroana. ehk siis praen rieskat pannil mõlemalt poolt niikaua, kuni on pooled pruunikad, seejärel laotan ühele poolele juustu sinihallitusjuust tomati tükid või siis teine variant juust jalopeno kaste ja teine rieska peale ning ahju. pärast lõikame sektoriteks ja sobib ka ülihästi punase veini kõrvale õhtusel ajal...
Rain 10.jaan 2009 21:57
mnjam mnjam, väga hea tuli
1