Argitoidud

Šašlõkivorsti-kirsstomatite vardad sinepi-õlle glasuuriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: UpUp Lounge Autor: Aleksei Popov
Suupiste "Parim Toiduaine" võitjatoodetest, autoriks UpUp Lounge peakokk.
Kogus: 4 portsjonit
Haki küüslauk ja sibul peenikeseks. Pra kiirelt potis põhjas oliiviõliga väiksel tulel ning lisa õlu. Keeda 15 minutit, kuni pool vedelikust on aurustunud, lõpus lisa fariinsuhkur. Keeda segades, kuni suhkur on sulanud ning tekkinud ühtlane mass ehk glasuur. Jahuta mass ja sega hulka sinep. Siis prae šašlõkivorstid glasuuris. Lõika praetud vorstid pooleks ja pista koos kirsstomatiga varda otsa. Kaunista maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa