Argitoidud

Karamellitud saiavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
See pole tavaline saiavorm, millega olime lapsepõlves harjunud, vaid tõeliselt hõrk ja rammus magustoit, millele võib värskenduseks lisada ka värskeid või külmutatud marju.
Kogus: 6 portsjonit
Lõika sai viiludeks ja määri peale pehmet võid. Klopi munakollased suhkruga läbi. Kuumuta kastrulis piim ja koor keemiseni. Vala juurde munakollasemass, sega ja tõsta tulelt. Maitsesta vanillsuhkruga.
Aseta saiaviilud võitatud ahjuvormi. Kalla peale piimasegu ja lase 20 minutit seista. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 180-kraadises ahjus 25 minutit. Eemalda foolium ja puista peale suhkrut. Aseta vorm ahju grilli alla ja küpseta veel 5 minutit, kuni suhkur sulab. Serveeri soojalt või jahtunult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
K. 22.sept 2010 22:44
Tükki ei läinud mul küll. Lisasin veel rosinaid ja külmutatud marju. Väga mõnus kooslus, Parajalt mahe, magus, hapukas ja mahlane. Super.
Kadi 17.apr 2009 12:07
Olen teinud nii. Kõik on super. Fantastiline saiavorm :)
AstraC 09.märts 2009 01:13
Kas munakollase lisamine kuumale piimale ja koorele mitte tükki ei lähe? Või peabki minema? Kuidas oleks õige?
1