Argitoidud

Leivavorm õuntega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Jõuluajal maitsesta leivavormi piparkoogimaitseaine seguga, nii saad ideaalse jõulukoogi.
Kogus: 4 portsjonit
1.   Lõika leivast kuubikud.
2.   Kuumuta pannil või ja prae selles leivakuubikud. Lisa suhkur ja kaneel ning lase leivakuubikutel karamelliseeruda.
3.   Koori ja tükelda õunad ning sega õunamoosi hulka.
4.   Määri ahjuvorm võiga kokku ja aseta pool praetud leivakogusest vormi põhja. Selle peale vala õunatükkidega segatud õunamoos ja kõige peale taas leivakuubikud.
5.   Klopi munad piimaga segamini ja vala segu vormi leivakuubikutele.
6.   Purusta pähklid ja raputa vormi peale.
7.   Aseta vorm ahju küpsema. Küpseta 180 kraadi juures kuni 50 minutit.
8.   Serveeri külma piimaga või oma maitse järgi mõne moosi või muu sobiva lisandiga.

SOOVITUS
* Veelgi erilisemaks saad leivavormi, lisades ühe kihina õunasegu peale riccota't, see annab mahedat maitset ja pehmust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Munique 17.veeb 2014 03:54
I watend to spend a minute to thank you for this.
sklissa 16.nov 2009 15:46
Täiesti super suutäis. Kasutasin küll õunamoosi asemel apelsinidzemmi, kuid usun et õunamoosiga on tulemus sama mõnus
1