Argitoidud

Tomati-jogurtisupp köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.54 Allikas: 100 rooga
Külmsupp tomatirohkeks ajaks.
Kogus: 4 portsjonit
Hauta peenestatud köögivilju õlis mõned minutid. Kalla juurde tükeldatud tomatid või tomatihoidis, lisa maitseained ning hauta väiksel kuumusel pehmeks. Püreesta ja lase jahtuda. Lisa külm jogurt, viimistle maitse ning jäta tunniks jahedasse maitsestuma. Vahetult enne serveerimist sega supi hulka kergelt vahustatud rõõsk koor.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
XYW 07.aug 2013 15:20
Lihtne, maitsev ja kerge külmsupp.
mäx 12.aug 2012 12:36
tõeliselt hea,suvikõrvitsa asemel panin värsket kurki, väga maitsev supp :P
Kristina 21.juuli 2011 17:35
Ülimaitsev!
Kristinsööb 13.juuli 2010 18:53
jätsin küll rõõskkoore välja, kuid supper hea oli ikkagi, eriti sellise 30-kraadise kuumaga :)
1