Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvemarjabrülee

Argitoidud

Suvemarjabrülee

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Marjade ja palsamiäädika kooslus annab kokku põneva maitse, mida täiendab karamell.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1.5 l vaarikad ja mustikad
1 dl Suhkur
1 sl Palsamiäädikas
1 tl riivitud apelsinikoor
2.5 dl Rõõsk koor 35%
2.5 dl Maitsestamata jogurt
BRÜLEE
1.5 dl Suhkur
0.5 dl Vesi
Sega marjad suhkru, palsamiäädika ja riivitud apelsinikoorega. Pane suurde kaussi või kaheksasse pokaali. Vahusta koor ja sega hulka jogurt. Vala marjadele. Pane külmkappi, kuniks valmistad brüleed. Sega pannil suhkur ja vesi. Lase keema ja keeda 8–10 minutit, ära sega.
Tõsta pann tulelt ja tõsta brülee kiiresti vahukoore-jogurtikreemile. Serveeri kohe.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool