Argitoidud

Sõstra-puruvorm

Keskmine hinne: 4.16
Mandlilaastudega krõbe puruvorm, mis peidab endas mahlast ja hapukat kaneelimaitselist marjatäidist. Serveeri rooga külma piima, vanillikastme või -jäätisega.
Valmistusaeg: 20-40 min

15 minutit + 20–25 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Sega kausis fariinsuhkur, kaneel, küpsetuspulber, sool, jahu ja mandlilaastud. Lisa tükeldatud või ja näpi purutaoliseks massiks. Sega omavahel ka sõstrad, tärklis, kaneel ja suhkur.
Vala marjasegu nelja väiksesse võitatud vormi või ühte suurde, 24 cm läbimõõduga ahjuvormi ning kata puruga. Küpseta 200kraadises ahjus 20–25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa