Argitoidud

Külmsupp peediga

Keskmine hinne: 2.72 Allikas: 100 rooga
Leedupärane külmsupp sobib hästi ka meie palavasse suvepäeva. Eriti maitsev tuleb supp, kui ostad turult väikseid peete ja keedad need ise. Võid lisada ka marineeritud peeti või hapukurki, pisut äädikat selle supi sees teeb vaid head.
Kogus: 4 portsjonit
Pese kurgid ja tomatid, lõika kuubikuteks. Koori ja tükelda kartulid, peet ja munad. Haki maitseroheline. Pane tükeldatud ained ühte suurde anumasse. Kala juurde keefir ning sega läbi. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga
Supp on parim samal päeval.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mimii 13.dets 2013 02:44
Tegelikult kartulit suuakse korvale, mitte ei panda supi sisse. kartulipudru voi praetud kartul. tean, sest abikaasa Leedukas.
tsarinna 03.juuli 2011 18:52
Väga maitsev supp, eriti hea kuumal ajal ;)
Merliiin 10.nov 2010 11:41
Algul paistab veidi hirmuäratava välimusega, kuid väääga maitsev supp! :)
pupsik 08.juuli 2010 12:00
Ilma suhkruta mulle meeldis rohkem.
siirikirikal 02.juuli 2010 10:25
Nüüd olemas, aitüma osutamast.
varjes 02.juuli 2010 08:49
Peet jäi vist kirja panemata:)
1