Argitoidud

Pikkpoiss, vähese vaevaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Raili Mikk
Hakklihapäts on alati lihtne lahendus – segad ained kokku ja ahju! Järgmisel hommikul on ülejääki mõnus koos tomati või kurgiga võileiva peale viilutada. Samast tainast võid vabalt teha ka kotlette.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega kuivsupp külma veega ja jäta 2 minutiks seisma. Leota saiaviil väheses vees ja pigista kuivaks. Sega supisegu, muna ja sai hakkliha hulka. Klopi massi seni, kuni vedelik on hakklihasse imbunud. Nii saad hea mahlase pikkpoisi. Vormi massist pikk päts, tõsta ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 01.nov 2011 12:39
Jaa, meie perele väga meeldis. Teen seda kindlasti veel - lihtne, kiire, maitsev. Ainult et sellist rasvakogust mis pikkpoisist välja tuli pannile pole iial näinud. Olen ennegi teinud ahjus pikkpoisse ja lihapalle, kuid see oli jah ennenägematu! Oleme harva püreepakisuppe söönud (nad on ju maitsvad) ja olen kahtlustades neid küllaltki rasvaseks pidanud - näib et ma ei eksinud. Just seetõttu et hakkliha tarvitan alati ühesugust. Lisasin ühe sibula ka taignasse veel.
Hilary 18.aug 2011 17:51
Hea lihtne retsept, aga kiirustades retsepti lugedes vaatasin et vaj aon panna 5 dl vett mitte 0,5 dl, seega minu pandud 4dl (mõtlesingi et 5 dl on palju) veega jäi hakklihamass üsna vedel:P
1