Argitoidud

Porgandiküpsised

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Porgandiküpsetiste eripära on seismisega paranev maitse. Nii on küpsetised maitsvamad järgmisel päeval, kui porgandi magus ja mahlane maitse esile tuleb.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit

1.  Vahusta toasoe või suhkruga.
2.  Koori ja riivi porgandid ning lisa võivahu sisse koos sukaadi, soola ja vanillisuhkruga.
3.  Sega omavahel küpsetuspulber ja jahu ning lisa võivahule.
4.  Sõtku tainas.
5.  Rulli tainas 4 mm paksuseks ja lõika meelepärase kujuga küpsised.
6.  Tõsta küpsised küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, pintselda üle munaga, küpseta 230 kraadi juures umbes kümme minutit.

IDEE: Taina sisse võid lisada ka rosinaid või kuivatatud marju või enne ahju panemist võid puistata küpsistele veidi suhkruga segatud pähklipuru.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Trinzu007 07.jaan 2012 21:04
Minul jäid väga kuivad. Ei tea, kas oleks pidanud rohkem porgandit panema.
tammekad 15.dets 2011 14:51
Fantastilised küpsised(isegi välja jäetud sukaadita) - pealt mõnusalt krõbedad, seest pehmed ja millise ilusa tooniga need veel on :) Ma ei viitsinud ka rullida ja tegin käte vahel pallid, mille lamedaks surusin.
Signe 03.nov 2011 16:08
VÄGA maitsvad, tegin täpselt retsepti järgi, ainult sukaa jätsin välja kuna seda mul polnud. Tõesti suurepärased, võtsin äsja ahjust välja ja kahetsen nüüd, et nii väikse koguse tegin :) Kindlasti teen veel.
Karina 01.apr 2011 15:44
praegu küpsevad ahjus, vaatame , mis välja tuleb!
Karin80 20.märts 2011 16:24
Mina ei teinud küpsiseid vaid rullisin nö pliiatsid (paksemad). Laps ja mees väga kiitsid, kuigi mul mees üldjuhul sellistest asjadest midagi ei arva. Soovitan soojalt, teen ülehomme juba uue laari!
maiasmokk :) 14.märts 2011 21:39
mmm...lihtsalt super ! Proovige kõik ! te ei kahetse :P
1