Argitoidud

Krõbedad vahvlid vahvlijahust

Keskmine hinne: 1.73 Allikas: Tartu Mill
Vahvlisööjaid on kui toiduilma romantikud. Need meenutavad lapsepõlve mõnusat mässamist köögis. Ja nii põlvest-põlve.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Pane vahvlijahu kaussi. Sega juurde pehme või ja vesi. Klopi segu ühtlaseks tainaks ja jäta 10-15 minutiks kerkima. Küpseta vahvlid õhukeste vahvlite küpsetamiseks mõeldud vahvlipannil ning keera kohe soojalt rulli või koonuseks. Täida koonused vahukoore või vanillikastme ning marjadega. Torusid võid serveerida ka magusa kohupiimakreemi ja marjadega.

Tainakogus 15 vahvlile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
metsaline 01.mai 2011 12:17
kas tegid ise proovi või paned retsepti nähes huupi.juhul kui viimane siis häbiväärne ja kui jutu esimene pool siis jäta teiste otsustada ka midagi. laura - ära toiduga kunagi virise sedasi.see on maitse asi ju. kaunist pühadetuju kõigile.kuigi ilm läks jahedaks olgu südames soojus.
1