Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Krõbedad vahvlid vahvlijahust

Argitoidud

Krõbedad vahvlid vahvlijahust

Tartu Mill
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa Retsepti teostus: Raili Mikk
Vahvlisööjaid on kui toiduilma romantikud. Need meenutavad lapsepõlve mõnusat mässamist köögis. Ja nii põlvest-põlve.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g Või
290 ml Vesi (toasoe)
8.3 dl Vahvlijahu
SERVEERIMISEKS
2 dl Rõõsk koor (35%-line)
2 spl Suhkur
0.5 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
Marjad
Pane vahvlijahu kaussi. Sega juurde pehme või ja vesi. Klopi segu ühtlaseks tainaks ja jäta 10-15 minutiks kerkima. Küpseta vahvlid õhukeste vahvlite küpsetamiseks mõeldud vahvlipannil ning keera kohe soojalt rulli või koonuseks. Täida koonused vahukoore või vanillikastme ning marjadega. Torusid võid serveerida ka magusa kohupiimakreemi ja marjadega.

Tainakogus 15 vahvlile.

KOMMENTAARID

metsaline 01.mai 2011 12:17
kas tegid ise proovi või paned retsepti nähes huupi.juhul kui viimane siis häbiväärne ja kui jutu esimene pool siis jäta teiste otsustada ka midagi. laura - ära toiduga kunagi virise sedasi.see on maitse asi ju. kaunist pühadetuju kõigile.kuigi ilm läks jahedaks olgu südames soojus.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke