Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pisikesed pannkoogid

Argitoidud

Pisikesed pannkoogid

Tartu Mill
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa Retsepti teostus: Raili Mikk
Pärmitainaga pannkoogid jäävad kohevad ja ahvatlevad.
40-60 min
Retsept
portsjonile
4 dl Vesi (käesoe
30 g Presspärm (või 8 g kuivpärmi
8.3 dl Pannkoogijahu
Kalla vesi kaussi, lisa murendatud pärm. Sega, kuni pärm on sulanud. Pane juurde jahu ja sega veelkord kõik hästi läbi. Lase tainal soojas kohas 40-60 minutit kerkida. Küpseta madala kuumusega pannil õli-võisegus väikesed pannkoogid. Enne ringikeeramist lase kookidel kenasti kerkida. Serveeri marjade, mee või moosiga.

Sellest kogusest saad 20 minikooki.

HEA TEADA:
Kui kasutad kuivpärmi, sega see jahuga ja siis see segu veega.

KOMMENTAARID

keidoo 21.okt 2012 16:08
Miks pole vanamoelist versiooni et kasutada muna ja ise kodujahu. olen ise 12 aastane aga suur kokandushuviline, ma teen ise juba kooke.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes