Argitoidud

Pisikesed pannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tartu Mill
Pärmitainaga pannkoogid jäävad kohevad ja ahvatlevad.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Kalla vesi kaussi, lisa murendatud pärm. Sega, kuni pärm on sulanud. Pane juurde jahu ja sega veelkord kõik hästi läbi. Lase tainal soojas kohas 40-60 minutit kerkida. Küpseta madala kuumusega pannil õli-võisegus väikesed pannkoogid. Enne ringikeeramist lase kookidel kenasti kerkida. Serveeri marjade, mee või moosiga.

Sellest kogusest saad 20 minikooki.

HEA TEADA:
Kui kasutad kuivpärmi, sega see jahuga ja siis see segu veega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
keidoo 21.okt 2012 16:08
Miks pole vanamoelist versiooni et kasutada muna ja ise kodujahu. olen ise 12 aastane aga suur kokandushuviline, ma teen ise juba kooke.
1