Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kakaopannkoogid kirsikastmega

Argitoidud

Kakaopannkoogid kirsikastmega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Soojad õhukesed kakaopannkoogid ja külm hapukas kirsikaste mõjuvad koos hõrgult ja isuäratavalt.

20-40 min

Retsept
portsjonile
TAINAS
2 dl Jahu
1.5 spl Kakaopulber
Sool (näpuotsaga)
2 tk Muna (suur)
2.5 dl Piim
3 spl Tume siirup
Õli (praadimiseks)
KIRSIKASTE
1 spl Kartulitärklis
3 dl Kirsimahl
3 spl Pruun suhkur
200 g Kirsid (külmutatud, kivideta)
Kaneel (jahvatatud)
SERVEERIMISEKS
2 dl Rõõsk koor (35%-line)
1 spl Suhkur
Sega jahu kakaopulbri ja soolaga ning sõelu kaussi. Lisa munad, piim ja siirup, sega ja jäta 20 minutiks paisuma.
Kastme tegemiseks sega kartulitärklis paari supilusikatäie kirsimahalaga. Ülejäänud mahl kuumuta keemiseni, lisa suhkur ja kuumuta segades, kuni suhkur on sulanud. Sega hulka lahustatud tärklis. Tõsta nõu tulelt ja lisa kirsid. Kirsid võid lisada ka külmunutena, sest need sulavad kuumas kastmes üsna kiiresti üles. Prae pannil suured õhukesed koogid ja keera iga kook neljaks kokku. Tõsta peale kirsikaste ja suhkruga vahustatud koor.

KOMMENTAARID

G. 11.sept 2012 17:09
Super! Kirsiarmastajate maiuspala!
maiasmokk 10.mai 2011 17:26
mmmm........niiii hääää:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke