Argitoidud

Kartulilootsikud ürtide ja küüsluguga

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: Tudengitoidud Autor: Raili Mikk
Mõnusad ahjukartulid sobivad nii praekõrvaseks kui dipi-kastmega näksimiseks. maitsestamiseks võid kasutada ka kuivatatud ürdisegu (Provance) või spetsiaalset ahjukartulite glasuuri. Kui lisad ka ainult soola ja õli, saad samuti suurepärase tulemuse.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese ja koori kartulid ning lõika sektoriteks (värskeid kartuleid pole vaja koorida). Pane kartulid koos küüslaugu, ürtide, soola ja õliga kilekotti ning raputa korralikult läbi, et maitseained ja õli jaotuksid ühtlaselt. Kalla koti sisu ahjupannile ja küpseta 225-kraadises ahjus 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa