Argitoidud

Sidruniräimed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Tiina Lebane
Põhjamaine räim ja lõunamaine sidrun annavad kokku tõelise maitseelamuse. Sidruni-õlikastmes räimed säilivad külmkapis päevi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Loputa räimefileesid külma vee all ja nõruta. Sega kokku marinaadiained ja vala kaladele. Hoia fileesid äädikamarinaadis 3–6 tundi, kuni kalaliha on muutunud toonilt heledaks. Tõsta kalad marinaadist välja ja nõruta.
Pese sidrunid, kuivata ja riivi koor peene riiviga. Poolita sidrunid ja pressi mahl välja. Sulata suhkur sidrunimahlasse, lisa ka riivitud sidrunikoor, õli, kapparid, peeneks hakitud sibul ja maitseained. Tõsta fileed vaheldumisi kastmega kaanega suletavasse anumasse ja lase enne serveerimist ööpäeva külmas seista.

IDEE: Sidruniräimed on eriti ahvatlevad granaatõunaseemnetega serveeritult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa