Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Spinati-crostini

Argitoidud

Spinati-crostini

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Need lihtsad Itaalia suupisted on parimad soojalt. Kui kasutad beebispinatit, jäta lehed terveks ja kuumuta neid pannil minimaalselt.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 spl Õli
1 tk Pikk sai (või boccata või ciabatta)
KATE
2 spl Õli
2 küünt Küüslauk
2 spl Seedermänniseemned
500 g Spinat (värsked lehed)
Sool
Must pipar
Parmesan v. muu kõva juust
1. Prae õhukesi saiaviile mõlemalt poolt õlis, kuni need on kuldpruunid.
2. Kuumuta pannil õli, lisa hakitud küüslauguküüned ja seedermänniseemned ja prae hetke. Lisa pestud, kurnatud ja veidi väiksemaks lõigatud spinatilehed ja kuumuta korraks neeed läbi, kuni spinatilehed muutuvad pehmeks. Tõsta pann tulelt ja maitsesta soola ja pipraga.
3. Tõsta spinatisegu paretud saiadele, kaunista parmesanist tõmmatud laastudega ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes