Argitoidud

Spinati-crostini

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Need lihtsad Itaalia suupisted on parimad soojalt. Kui kasutad beebispinatit, jäta lehed terveks ja kuumuta neid pannil minimaalselt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Prae õhukesi saiaviile mõlemalt poolt õlis, kuni need on kuldpruunid.
2. Kuumuta pannil õli, lisa hakitud küüslauguküüned ja seedermänniseemned ja prae hetke. Lisa pestud, kurnatud ja veidi väiksemaks lõigatud spinatilehed ja kuumuta korraks neeed läbi, kuni spinatilehed muutuvad pehmeks. Tõsta pann tulelt ja maitsesta soola ja pipraga.
3. Tõsta spinatisegu paretud saiadele, kaunista parmesanist tõmmatud laastudega ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa