Argitoidud

Lihapallid maisitõlvikutega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Lihapalle mõned lapsed ikka söövad. See on tore, lihapalli sisse saab peita riivitud peeti või porgandit. Teha neist suppe, pastakastmeid, võileibu, näksitaldrikuid. Tihti panen lihapalli sisse ka veidi keedetud riisi või kartulit, see teeb nad mõnusalt õhuliseks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane riivleib hapukoorega paisuma, lisa muna, sool, pipar, pune. Sibul ja küüslauk riivi peene riiviga või pigista läbi pressi. Sibulatükke ei söö ju ükski endast lugupidav väike inimene. Aga maitsemeeled harjuvad ja kasulik on ka. Siis hakkliha ja kõik korralikult segamini. Pann õliga
kuumaks, pallikesed igast küljest pruuniks.
Maisi keeda soolaga maitsestatud vees kaane all 8–10 minutit. Ja hõõru siis võitükiga üle.
Nüüd võib gloobuse tolmust puhtaks pühkida ja uurida, kus see mais täpselt kasvab.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa