Argitoidud

Ahjupannkook sibulaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sibulad ja laugud Autor: Maire Suitsu
Mugav teha ja mõnus süüa, eriti neil, kes sibulamagusast lugu peavad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Mikserda tainaained kokku ja lase tund aega seista, et jahu paisuks. Lõika kooritud sibulad õhukesteks ketasteks ja jaga need rõngasteks, suuremad sibulad poolita enne viilutamist pikisuunas. Küpseta sibulat õli ja vee segus madalal kuumusel 5–7 minutit, lisa siis maitseained ja sega toorjuustuga kõik läbi.
Küpseta õhukesed pannkoogid, keera sibulasegu soojadele pannkookidele täidiseks ning säti täidetud pannkoogid paraja suurusega ahjuvormi. Raputa vorm üle juustuga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni juust sulab.
SOOVITUS: Kalla pannkoogitainas küpsetuspaberiga üleni vooderdatud ahjuplaadile ja kata ühtlaselt sibulaseguga. Riivi pinnale juustu ja küpseta 225-kraadise ahju alumisel siinil 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
toxi 09.mai 2012 22:27
väga mõnus, veidi aeganõudev, aga hea ja lihtne.. olen ka sibulasegule lisanud hakkliha, et oleks veidi lihasem :) ning aegajalt kasutan toorjuustu asemel merevaiku , ka väge hea
marisiim 29.veeb 2012 09:39
Väga maitsev pirukas! Pere sõi ja kiitis:)
1