Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Riivleiva-kompotimagustoit

Argitoidud

Riivleiva-kompotimagustoit

Pille Enden Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tahkunud leib saab kreemises magusroas justkui uue elu.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
300 g Kohupiimapasta
2 dl Rõõsk koor (35%-line)
2 spl Suhkur
250 g Leib (riivitud)
50 g Või
4 spl Pruun suhkur
1.5 tl Kaneel (jahvatatud)
350 g Kompotimarjad (vaarikad, maasikad, kirsid jne)
Vahusta koor suhkruga ja sega kohupiimapastaga. Sulata pannil või ja pruunista selles riivleib koos pruuni suhkru ja kaneeliga. Pane pokaali või kausi põhja kiht kohupiimamassi, sellele kiht riivleiba ja sellele omakorda kompotti. Lao samad kihid veel kord ja pealmiseks kihiks jäta kohupiim. Lase magustoidul 2-3 tundi külmkapis seista, et maitsed ühtlustuksid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp