Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Päevalilleseemnetega lihapallid tomatikastmes

Argitoidud

Päevalilleseemnetega lihapallid tomatikastmes

Kaie Mei Oma Maitse retseptiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Lihapallid sobivad nii peolauale kui argiõhtu täiustamiseks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Hakkliha
Sool
1 tl Hispaania vürtsisegu
1 tk Muna
0.5 dl Päevalilleseemned
400 g Konservtomatid (hakitud)
Küüslauk (hakitud, soovi korral)
Sega kausis hakkliha maitseainete, muna ja seemnetega koospüsivaks. Vormi väikesed pallid ja
pruunista need osade kaupa. Vala siis pannile tomatikonserv ning keeda segades, kuni pool kogusest on vähenenud. Maitsesta kastet täiendavalt ja lisa siis lihapallid. Sega hästi läbi ning
serveeri kas soojalt või jahtunult.

Hea teada: Hispaania vürtsisegudesse kuuluvad safran, tuline ja magus tšilli ning ka köömned. Osad Hispaania vürtsisegud, mis meil saadaval, on ka suitsumaitselised.

KOMMENTAARID

Merje Maripuu 12.veeb 2012 15:08
Täis kiitust sellele retseptile! Mu pere lemmik!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool