Argitoidud

Reinu tomatine räimepada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvuskala räim ja tema sugulane heeringas Autor: Tiina Lebane
See retsept on pärit Reinult Lahemaalt. Kui lapsed nädalalõpus maale isa Reinu juurde tulevad, siis on tomatimarinaadis räimed pere ühisel õhtusöögil kõige oodatum roog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Aseta pooled räimefileedest, seljad allpool, küpsetuspaberile. Raputa peale soola ja sidrunipipart ning tõsta ülejäänud fileed katteks peale. Paneeri räimepihve jahus ja prae kuuma õliga mõlemalt poolt tugevalt läbi.
2. Tomatimarinaadi valmistamiseks riivi porgand ja sibul ning hauta pannil õli sees pehmeks. Lisa tomatipüree, vesi, äädikas, sool, suhkur ja vürtsid ning lase 5 minutit tasasel tulel podiseda.
3. Lao praetud räimepihvid umbes 2-liitrisse paksupõhjalisse potti, vala peale tomatimarinaad ja hauta vaiksel tulel 5-10 minutit .
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa