Argitoidud

Ricotta-muffinid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Väga toitvad ja maitsvad muffinid, mis sobivad ideaalselt ka hommikukohvi kõrvale. Rukkijahu lisades on muffinid tervislikumad, aga soovi korral võib neid valmistada ka ainult nisujahuga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta ahi 200C-ni (pöördõhuga 180C-ni). Soovi korral võid pabervorme pisut määrida võiga, et muffin kergemini paberi küljest lahti saada.
2. Vahusta kergelt munad, lisa ricotta. Tükelda väikesteks kuubikuteks maasuitsusink, tomat ning peenesta rukola. Sega teises kausis jahud soola ning küpsetuspulbriga. Lisa muna-ricotta segule kuivained ning sega kergelt läbi, kuid ära mikserda. Lisa tomat, sink, rukola ning täida pabervormidega vooderdatud muffinivormi pesad tainaga.
3. Riputa üle riivitud parmesaniga ning küpseta ahju keskmisel restil 25-30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Colette 17.veeb 2014 05:31
Holy coisnce data batman. Lol!
Kaire 29.sept 2013 18:39
Õnnestusid ning maitsesid oivaliselt!
1