Argitoidud

Karulauguhatšapuri

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Need on ühed õiged tühja kõhu ja värske õhu pirukad. Juustused ja mahedalt laugused.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Sulata või. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Kui või on veidi jahtunud, kalla see ühes hapukoorega jahusegule. Sõtku ühtlaseks. Tainas peaks jääma suhteliselt pehme, rasvane ja käte küljest lahti lööma.
2. Täidiseks klopi muna, pesto ja hapukoor. Viimasena sega hulka riivitud brõnsa.
Nüüd rulli tainas jahusel pinnal nii õhukeseks kui võimalik. Mina teen seda väikeste portsukeste kaupa. Ja lõika klaasiga ringid. Aseta rattad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, vajuta veel sõrmedega lapikumaks, et saaks õhem. Igale lusikaga täidist ja teine ratas peale. Ääred suru kahvliga korralikult kinni ja pealt pintselda munaga. 220 kraadi ja umbes 15 minutit.
Sellest kogusest saad 12 pirukat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Roxy89 24.mai 2011 12:16
Väga head ja kindlasti huvitavmad kui klassikalised pirukad, mida on harjutud tavaliselt kodus tegema. Soovitan...-
küpsetaja pälvib kindlasti palju tähelepanu ja heakskiitu. :)
1