Argitoidud

Hautatud redised

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lisandiks või kergeks vahepalaks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit

1.  Lõika redistest sektorid.
2.  Sulata pannil või ja lisa redised.
3.  Maitsesta soolaga ja kuumuta tasasel tulel peaaegu pehmeks.
4.  Tõsta redised korraks kõrvale kaussi.
5.  Viiluta küüslauk ja kuumuta pannil mõni minut.
6.  Lisa küüslaugule hakitud murulauk ja tõsta pannile uuesti ka redised.
7.  Sega ja kuumuta läbi ning maitsesta purustatud musta pipraga.

 

IDEE: Hautada, röstida ja küpsetada sobib ka daikonit ehk Jaapani päritolu valget redist.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa