Argitoidud

Ürdi-juustutäidisega Gruusia leib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mõnus grilliõhtu lisaamps.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika Gruusia leivad pooleks ja tee poolikutesse pikuti sisselõiked, nii et koorik jääb kokku. Hõõru toorjuust, kodujuust, hakitud ürdid ja purustatud küüslauk ühtlaseks. Maitsesta soolaga ja sega hulka riivjuust. Määri saadud kreem sisselõigetesse. Grilli mõlemalt poolt, kuni sai on pealt krõbe ja pruunistunud ning kreem hakkab pisut sulama, u 6–8 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lorelai 27.juuni 2011 22:59
Väga hea iseenesest, ainult, et täidis oleks võinud juustusem olla ja kohupiima osa vähem.
1