Argitoidud

Suvikõrvitsasuupisted

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hea enestunde road Autor: Tiina Lebane
Värske ja pehmemaitseline suvikõrvits tahab vaid paarkümmend minutit ürdiõlis maitsestuda ja sobib toiduks ka kuumtöötlemata.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega hakitud ürdid ja maitsesta soola ja veiniäädikaga. Pese suvikõrvistad ja lõika terava noa või köögiviljakoorijaga need piki vilju õhukesteks viiludeks. raputa viiludele soola ja lase veerand tundi seista. Seejärel kuivata kõrvitsaviiludelt eraldunud niiskus ja sool ning tõsta kõrvits 20 minutiks ürdiõlisse maitsestuma. Prae peekoniviilud pannil krõbedaks. Pruunista eraldunud rasvas kergelt ka saiaviilud. Tõsta igale saiale suvikõrvistad ja kaunista peekoniviilu ja basiilikulehega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa