Argitoidud

Ricotta-ürditäidisega suvikõrvitsad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Süües terveks ja kauniks Autor: Angeelika Kang
Mahedamaitselise täidisega suvikõrvistad, mida võid pakkuda nii soojalt kui ka jahtunult viiludeks lõigatuna suupistelaual. Eelista toiduvalmistamisel noori ja väikseid suvikõrvistaid suurtele. Need on krõmpsumad ja maitsevad hõrgult.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, õnnesta veidi täidist teelusikaga välja ja haki peeneks. Lisa sisumassile riivsai, riivitud mozzarella, ricotta ja juust, ürdid ja muna. Täida suvikõrvist seguga. Küpseta 200-kraadises hajus 15-20 minutit, kuni suvikõrvistad on pealt kuldpruunid. Serveeri soojalt isesesiva roana või liharoogade kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 30.märts 2015 08:02
Toidutares mõeldakse taimetoitude all selle kõige laiemat tähendust ehk siis roogi, mis on lihavabad. Igas mõttes vegetaarsed road, kus ei kasutata muna, juustu jne, on taimetoidu alaliigid, kuid eraldi neid siin tõesti ära ei märgistata.
liisu 27.märts 2015 11:09
Taimetoitlane ei söö ricottat, mozzarellat ega kõva juustu, mis retseptis kirjas. Ehk siis viide taimetoitlasele pole õige.
avlis 20.aug 2011 15:28
väga hea ja tervislik toitt
meriketark 02.juuli 2011 19:47
Otto ricotta on tõesti väärt,et palju kohe tarvitada.Kunagise juustumeistrina oskan vadakut hinnata.Ainult saiapuru ei meeldi mulle selles retseptis,ise panen kuivatatud okarat ja kui seda pole siis sojahelbeid.Aga toit on mõnus ja ehtne suvine,täita suvekõrvitsat ükskõik millega,tähtis on et olemas on suvekõrvits.
1